Newsletter :

Centrum voor toerisme van de Oostkantons

Imposante kastelen en boerderijen domineren het landschap terwijl in het centrum de plateau van de Hoge Venen een diepe indruk maakt op zijn bezoekers ; Je vindt er de Botrange , op het hoogste punt van Belgie ( 694m) , Verder naar het zuiden liggen de meren van Robertville en Butgenbach . Het zijn uitgelezen plaatsen om watersport te beoefenen en tot rust te komen . Vergeten we ook de vallei van de Our niet , beschouwd als één van de pareltjes van de Oost-Kantons . 

    

Centrum voor toerisme Spa

Bezaaid met de mooiste steden van " les ardennes blues " het land van de bronnen is ongetwijfeld dé toeristische trekpleister van de streek . Met zijn uniek aanbod van logies , gaande van kamer-met-ontbijt tot 4-sterrenhotels laat het zijn bezoekers maximaal genieten van hun verblijf : ontvangst , gastronomie , ontspanning ! Naast zijn indrukwekkend patrimonium en uitzonderlijke natuurgebieden komen ook liefhebbers van cultuur , folklore , sport en toerisme ruimschoots aan hun trekken ! vergeten we natuurlijk hét sterke punt van " les ardennes blues " niet : WATER !

 

Centrum voor toerisme Stavelot .

Rond de geklasseerde en uitzonderlijk site van de abdij , toont Stavelot een goed bewaarde stad uit de 18° eeuw : zijn majestueuze grote markt , vakwerkhuisjes , steegjes en fonteinen . Het ware historische en culturele hart van de "Hoge Ardennen " leeft op het ritme van zijn 3 musea en er zijn dan ook constant culturele evenementen te beleven : exposities , internationale muziekfestivals , theater ,en grote volksfeesten zoals "LAETARE DES BLANCS MOUSSIS" , één van de beroemdste carnavals van Belgie .


 Onze wandelkaarten

Bestel onze wandelkaarten

 

Aanbod van accomodaties.

Ontdek ons breed aanbod van hoogwaardige accomodaties!

 Uiteenlopende capaciteit,

alle comfort, complete uitrusting...

...voor een nacht, een weekend

of een geslaagde vakantie!

 

Waar zijn we ?