Newsletter :

Centrum voor toerisme van de Oostkantons

Imposante kastelen en boerderijen domineren het landschap terwijl in het centrum de plateau van de Hoge Venen een diepe indruk maakt op zijn bezoekers ; Je vindt er de Botrange , op het hoogste punt van Belgie ( 694m) , Verder naar het zuiden liggen de meren van Robertville en Butgenbach . Het zijn uitgelezen plaatsen om watersport te beoefenen en tot rust te komen . Vergeten we ook de vallei van de Our niet , beschouwd als één van de pareltjes van de Oost-Kantons . 

    

Centrum voor toerisme Spa

Bezaaid met de mooiste steden van " les ardennes blues " het land van de bronnen is ongetwijfeld dé toeristische trekpleister van de streek . Met zijn uniek aanbod van logies , gaande van kamer-met-ontbijt tot 4-sterrenhotels laat het zijn bezoekers maximaal genieten van hun verblijf : ontvangst , gastronomie , ontspanning ! Naast zijn indrukwekkend patrimonium en uitzonderlijke natuurgebieden komen ook liefhebbers van cultuur , folklore , sport en toerisme ruimschoots aan hun trekken ! vergeten we natuurlijk hét sterke punt van " les ardennes blues " niet : WATER !

 

Centrum voor toerisme Stavelot .

Rond de geklasseerde en uitzonderlijk site van de abdij , toont Stavelot een goed bewaarde stad uit de 18° eeuw : zijn majestueuze grote markt , vakwerkhuisjes , steegjes en fonteinen . Het ware historische en culturele hart van de "Hoge Ardennen " leeft op het ritme van zijn 3 musea en er zijn dan ook constant culturele evenementen te beleven : exposities , internationale muziekfestivals , theater ,en grote volksfeesten zoals "LAETARE DES BLANCS MOUSSIS" , één van de beroemdste carnavals van Belgie .


 Onze wandelkaarten

Bestel onze wandelkaarten

Er zijn er 4 beschikbaar

en elke kaart bevat 3

wandelingen, 3€ per kaart.

 

Aanbod van accomodaties.

Ontdek ons breed aanbod van hoogwaardige accomodaties!

 Uiteenlopende capaciteit,

alle comfort, complete uitrusting...

...voor een nacht, een weekend

of een geslaagde vakantie!

 

Waar zijn we ?