Newsletter :

 

Malmedy

Het is een stad met faciliteiten voor haar duitstalige inwoners ( 5 % spreekt duits ) De stad maakt deel uit van de gemeenten van Het Oostkanton toegevoegd aan Belgie in 1925 bij de uitvoering van het verdrag van Versailles . Malmedy is gelegen aan de samenvloeing van de Warche en de Warchenne .

 

 

Monschau

Stad Monschau Montjoie (Duits: Monschau) is een stad in het westen van Duitsland, gelegen ten zuiden van Aix-la-Chapelle (Borough van Aix-la-Chapelle), en langs de Hoge Venen plateau. Het gebied van de stad is 94,61 km ² op een hoogte tussen 350-650 meter. De stad ligt in de Eifel, in de smalle vallei van de Roer. In tegenstelling tot veel andere Duitse steden, is het historische centrum van de achttiende eeuw niet tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest.

 

 

 

Spa

Spa : kuuroord , bekend om zijn warmwaterbronnen .Spa is beginne te bloeien in de zestiende eeuw toen de reputatie van het water leidde tot een echte handel .

 

stavelot

Stavelot is een van de oudste steden in België. Het werd opgericht in 648 door Saint-Remacle, die op verzoek van Sigebert III, was verantwoordelijk voor de evangelisatie van het land. Veel legenden zijn in verband met deze periode. De meest bekende is waarschijnlijk die van "'pack-wolf" [1], die later werd het embleem van de stad Stavelot. Deze legende vertelt ons hoe om te straffen Remacle wolven zijn ezel die hielp verslonden dragen stenen om zijn eerste kerk te bouwen, beval hem te vervangen dragen zelf kappen stenen.

 

 


 Onze wandelkaarten

Bestel onze wandelkaarten

 

Aanbod van accomodaties.

Ontdek ons breed aanbod van hoogwaardige accomodaties!

 Uiteenlopende capaciteit,

alle comfort, complete uitrusting...

...voor een nacht, een weekend

of een geslaagde vakantie!

 

Waar zijn we ?