Newsletter :

Welkom

Pak je koffers, bepaal je route en neem vervolgens het pad van de Hoge Venen op het hoogste punt van Belgie, in de nabijheid van Malmedy, Spa, Francorchamps of Monschau. Bossen, doorsneden door wildbeken en bospaden omringen onze typische dorpen! Na een adembenemende tocht doorheen De Venen, kom je aan in je hotel of pension en kun je voluit genieten van enkele mooie, rustige vakantiedagen.

 

Na een goede nachtrust wacht je een brede waaier van buitenaktiviteiten: Nordic Walking, fietstochten of mountainbiketochten laten je de vele facetten van onze pastorale landschappen van bossen en groene weiden ontdekken tot in de meest afgelegen Venengebieden. In de winter kun je de witte steppen bewonderen vanop de langlauflatten of sneeuwraketten. Ook alpineskiën hoort hier tot de mogelijkheden. Na de inspanning kun je genieten van onze lokale gastronomie met zijn traditionele gerechten met verfijnde smaken!
Je zult merken dat er grote inspanningen zijn geleverd om toeristen en reizigers in de beste omstandigheden te ontvangen en je zult Xhoffraix, Chôdes, Mont of Longfaye verlaten met maar één wens: terugkeren!

 

Geniet van je verblijf!

 

 


 


Onze wandelkaarten

Bestel onze wandelkaarten

 

Aanbod van accomodaties.

Ontdek ons breed aanbod van hoogwaardige accomodaties!

 Uiteenlopende capaciteit,

alle comfort, complete uitrusting...

...voor een nacht, een weekend

of een geslaagde vakantie!

 

Waar zijn we ?